S System Classic & P-line


Een veelzijdig systeem voor het snel en moeiteloos presenteren en verwisselen van foto’s, folders en posters. Het S-System bestaat uit een kunststof paneel met een stramien van sleuven waarin glasheldere acrylaat houders worden gehaakt.

De panelen kunnen in transparant, frosted of gekleurd acrylaat worden uitgevoerd, rechthoekig of in een vrije vorm. De ophanging in etalages kan geschieden d.m.v. een rail met rolwagens en pendels, waardoor de panelen draaibaar en verschuifbaar zijn. Bevestiging aan de wand gaat d.m.v. vaste punten.


Onderscheid Classic vs. P-line
Het onderscheid zit in de afstand van de sleuven ten opzichte van elkaar. In het ‘Classic’ systeem past een houder in een sleuf van 10 mm hoogte in een stramien van 23, 32 of 44 cm tussenruimte in de hoogte. Feitelijk op het gewenste formaat van uw folder en folderhouder; A4, A3, A5. In het ‘P-line’ systeem passen meerdere houders in de breedte in een sleuf van 6 mm hoog met een vaste tussenruimte tussen de sleuven van 11 cm. Hierdoor kunnen diverse DIN-A formaten door elkaar worden geplaatst. 

De wandsystemen zijn overal te plaatsen waar u maar wilt; in uw showroom, spreekkamer of ontvangstruimte. De bevestiging gebeurt met afstandbussen, zwevend voor de muur.

De bijbehorende houders zijn tevens door ons leverbaar in diverse formaten en vormen. Foto’s, folders en posters kunnen d.m.v. deze houders (supersnelle wissellijsten) gemakkelijk en zonder gereedschap worden gewisseld.

 

Download folder Offerte aanvragen