Over TremontiTremonti is opgericht in 1980 en een erkend specialist op het gebied van onder meer displays en ophang- en bevestigingssystemen. Het product Spaceline wordt al sinds jaar en dag veelvuldig ingezet door interieurarchitecten en winkelinrichters. Daarnaast produceert Tremonti acrylaat producten ten behoeve van folder- en kaartpresentaties alsmede ergonomische producten zoals beeldschermverhogers en laptopstandaards.Het Pick & Place systeem is een productrange voor folderpresentatie dat veel toegepast wordt in ziekenhuizen, zorgcentra en overheidsinstellingen. 

In 2009 is Tremonti nauw samen gaan werken met Vokube KunststofbewerkingVokube Kunststofbewerking produceert en levert kunststof producten en halffabricaten voor uiteenlopende branches: display & reclame, horeca, interieur- en standbouw, industrie- en machinebouw en de foodindustrie Inmiddels vallen beide bedrijven onder dezelfde moedermaatschappij Vokube BV dat nog een derde poot kent; de webshop Total Shop Display waar ook de standaard producten van Tremonti terug te vinden zijn. 

Naast onze standaard producten is het mogelijk om te kiezen voor maatwerk, volledig afgestemd op uw behoefte. Op zoek naar inspiratie? Hulp nodig bij creatie? Wij denken graag met u mee! Tremonti is te bereiken via +31 (0) 318-540105 of per mail: info@tremonti.nl

Tremonti is ingeschreven onder de naam Vokube BV bij de KvK onder het nummer 09099364.