Folderpresentatie

 

Al onze presentatiesystemen hebben één ding gemeen: ze zijn heel flexibel. In bijzonder het Pick & Place systeem. De vormgeving van het Pick & Place systeem raakt de wereld van design. De basis voor presentatiewand, spreekgestoelte of folderstandaard is een strakke perspex voet met daarop de ruggengraat: een aluminium profiel waaraan u naar eigen idee overige elementen op diverse hoogtes kunt bevestigen. Uiteraard gebaseerd op een standaard vormgeving, maar aan te passen naar uw wensen en eisen. Op elke willekeurige hoogte en met naar wens in te vullen hoeveelheid schappen.

 

            

Bestel uw folderrek of folderdisplay in onze webshop: www.totalshopdisplay.nl/product-categorie/folderrekken/. 

 

Voor alle folderhouders gebruiken wij alleen hoogwaardig perspex om zo een kwalitatief goed
product te kunnen leveren. Wij produceren de producten zelf, zo kunnen wij makkelijk inspelen op uw specifieke wensen.

 

Snel in huis? Tremonti produceert als een van de weinige aanbieders zelf de systemen en producten. Hierdoor kunnen we levertijden garanderen die verrassend kort zijn. Dat waarderen onze klanten die vaak snel een uitbreiding van hun presentatie willen voor speciale gelegenheden.

Veel te vertellen? Kies dan voor Pick & Place of één van de andere flexibele en mooie systemen van Tremonti. En over het algemeen hebben onze klanten veel te vertellen. We zijn een goede bekende van makelaarskantoren, uitzendbureaus, gemeentehuizen, architectenbureaus, interieurbouwers, woningbouwverenigingen en zorginstellingen.