MPD System - Wall & window display

 

Dit innovatieve wandsysteem is geschikt voor vele toepassingen. Bruikbaar als display voor brochures en posters maar ook als afscheiding te gebruiken. Toe te passen in etalages, spreekruimtes, wacht- en ontvangstruimtes, kantoren en kantines.

Het fraaie aluminium geanodiseerde frame kan met diverse kunststof plaatmaterialen worden ingevuld. U kunt kiezen voor glashelder of gematteerd acrylaat met translucent kleuren. Het frame kan ook worden voorzien van posters of met de kabels en RVS stangen uit het Spaceline programma in combinatie met transparante houders.

MPD Wall & Window is licht in gewicht en met muursteunen of kabels te monteren waar u maar wilt. In uw showroom, ontvangstruimte maar ook in uw etalage. In het sleuvenstramien kunt u diverse maten en vormen acrylaathouders inhaken en verplaatsen. 


De houders zijn leverbaar in diverse formaten en vormen die door elkaar kunnen worden geplaatst. Foto’s, folders en posters kunnen d.m.v. deze houders gemakkelijk en zonder gereedschap worden gewisseld.

  

Download folder Offerte aanvragen