MPD System - Mobile display

 

Dit systeem is een innovatief mobiel wandsysteem geschikt voor vele toepassingen. Bruikbaar als display voor o.a. brochures, maar ook als roomdivider. Toe te passen in etalages, spreekruimtes, wacht- en ontvangstruimtes, kantoren en kantines.

Het fraaie aluminium geanodiseerde frame kan met diverse kunststof plaatmaterialen worden ingevuld. U kunt een keuze maken uit glashelder of gematteerd acrylaat met translucent kleuren. Het frame kan ook worden voorzien van posters of met de kabels en RVS stangen van het Spaceline programma.

MPD is licht in gewicht en gemakkelijk verrijdbaar dus overal in te zetten waar u maar wilt. Ideaal op beurzen, bij workshops etc. In het sleuvenstramien kunt u diverse maten en vormen acrylaat houders inhaken en verplaatsen. 


De MPD kan ook ingezet worden als luchtige afscheiding in ruimtes waar u een rustig hoekje wilt creëren. De MPD is verrijdbaar, zodat uw indeling altijd flexibel blijft. Voor een passende uitstraling kunt u een keuze maken uit glashelder acrylaat of ‘frosted’ kunststof in translucent kleuren.

  

Download folder Offerte aanvragen Bestel in webshop