P System - Slattwall

 

Een zeer gewild folderpresentatie systeem voor het stijlvol presenteren van posters en brochures en objectfoto's. De maatvoering van het stramien is zo gekozen dat alle Din A-formaten door elkaar kunnen worden opgehangen. De transparante acryl houders kunnen in het slattwall systeem worden gehaakt, worden verschoven en daardoor gemakkelijk worden gegroepeerd. Toepasbaar als lange wand of in panelen. Standaardkleuren: Wit, Beuken en Ahorn. Overige kleuren op aanvraag mogelijk.

Uitgevoerd in m.d.f. en afgewerkt met een sterke, kleurechte kunststofcoating. Standaard uitvoering: 11 geanodiseerde aluminium inhaak-profielen gemonteerd in een m.d.f.-paneel, met een totale hoogte van 124 cm. De maximale breedte uit één stuk is 200 cm. Met dit formaat als basis kan elk gewenst oppervlakte worden bekleed.

De acryl houders zijn leverbaar in diverse formaten en vormen die, door elkaar kunnen worden geplaatst. Foto’s, folders en posters kunnen d.m.v. deze houders (wissellijsten) gemakkelijk en zonder gereedschap worden gewisseld, verschoven en verplaatst.

Tremonti heeft een eigen productie afdeling waardoor de producten ook aan uw specifieke
wensen aangepast kunnen worden. 

Download folder Offerte aanvragen