B System - Wall & window display

 

De verschuifbare en draaibare vrijhangende panelen uit glashelder of frosted acrylaat zorgen voor een zeer fraaie uitstraling. Het B-System is een één- of tweezijdig te gebruiken acrylaat paneel met een stramien van rvs-beugels waaraan glasheldere acrylaat houders worden gehaakt die zo zwevend voor het paneel hangen. De formaten kunt u naar uw wens laten produceren. Ook voor posters tot 60 cm breed is een stramien beschikbaar.

De transparante lamellen zijn leverbaar in diverse maten. De lamel kan vast worden aangebracht, maar ook draaiend en verschuifbaar. Als u kiest voor draaiende en verschuifbare panelen, kunt u à la minute uw etalage voorzien van nieuw of ander presentatiemateriaal.

De houders zijn leverbaar in diverse formaten en vormen die door elkaar kunnen worden geplaatst. Foto’s, folders en posters kunnen d.m.v. deze houders (snelle wissellijsten) gemakkelijk en zonder gereedschap worden gewisseld.

De panelen worden op rvs-muursteunen zwevend voor de wand gemonteerd dat een zeer luxe uitstraling geeft. Vele maten en stramienen zijn mogelijk. De panelen kunnen -op aanvraag- ook in fraaie kleuren worden geproduceerd.

 

Download folder Informatie of offerte aanvragen